Credit cards accepted: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Danske netbetaling Her kan du betale med MobilePay
Terms and conditions
DK Webcam - Denne måneds frække DK Webcam pige
Earlier
Every month we elect one DK Webcam model, as Model of The month
The price, is somekind of web/cam friendly gift - the gift may be different from month to month.
It could be a webcam, a USB vibrator, sexy costumes, gift certificates or other good things.
once a year, The model of the year is crowned. The candidates for this year's model profile, are the 12 Models of the month
******************************************************************************************
Oktober - Kirra

KIRRA - Månedens model Oktober 2018

Bedømmelse af kirra
Webcam kvalitet          
 
Seksuel ydelse          
 
Gæstfrihed          
 
Samlet bedømmelse          
 
Antal brugere der har bedømt
kirra 466

 
Hvad er det bedste for dig ved at være model?

- Klart alle de frække banditter, de giver mig bekræftigelse og selvtillid. Er min dag grå og trist, kan de altid få solen og smilet frem.

 

Hvor længe har du været webcam model?

- Lidt over 3 år, jeg startede 1. December 2014

 

Hvor ofte er du online?

- Så meget som overhovedet muligt også ofte jeg kan. Jeg prøver at være online hver dag, da jeg jo ikke kan undvære alle de skønne mænd.

 

Bruger du din kalender på dk webcam?

- Ikke så ofte som jeg gerne vil, da det er svært for mig at planlægge en fast tid. Jeg prøver så vidt muligt fx. hvis jeg har master med på cam eller fx. hvis jeg laver rasleleg eller hvis vi er ude og køre vores berømte frække ture - så hold øje ;) 

 

Hvad gør dig til en god webcam model?

- Kører ofte, man kan mærke jeg nyder at være her, jeg er 100% mig selv, jeg finder på anderledes og nye ting fx. fræk køretur og leg i naturen og meget mere.

 

Hvorfor tror du at du er blevet månedens model?

- Jeg tror jeg er blevet månedens model, da jeg bruger rigtig mange timer online. Jeg er god til at lytte til alle og opfylde alles forskellige lyster og have dem i tankerne når jeg køber nyt legetøj og frækt tøj mm. Jeg nyder at hygge her, uden at man nødvendigvis behøver at tage mig i privat da jeg ikke blokere mine kunder fordi de ikke har råd eller lyst til at gå i privaten den dag. Jeg sidder ikke bare samme sted, men prøver at varierer og gøre noget forskelligt, så det altid er nyt og spændende. Jeg gør meget ud af at lave en god beskrivelse ved alle mine shows. Jeg husker mine faste kunder.

 

Har du nogen uniformer eller kostumer?

- Jeg har meget forskelligt af både uniformer og kostumer og er meget kreativ til at sætte noget sammen. Se evt. mit gratis galleri.

 

Hvad er dit yndlings sexlegetøj?

- Mit yndings sexlegetøj er hvad kundens lyster og ønsker er lige den dag. Men hvis jeg skal fremhæve to er den ene min kæmpe dildo, da de tænder på at se mig være fyldt ud. Den anden er en tungedildo som der føles som om der en der ligger og slikker, og det får mig til at komme helt vildt og hurtigt som mange af mine kunder ofte ønsker.

 

Har du noget du gerne vil sige til brugerne?

- Jeg havde ikke været hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for alle de fantastiske frække banditter. Så lad os være frække sammen og nyde hinanden i fulde drag.

 

 

Med venlig hilsen Kirra.

 
Modellen vinder 1000,00 kroner

Also visit: DK Butik

You are seeing prices in DKK. Show my prices in: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

DK Webcam are owned and operated by DK Production - Danish VAT no: 28007981
DK Webcam is hosted in Denmark, Copyright © 2008-2016 DK Production. All models are 18 years or older and comply to danish laws
All DANKORT, VISA, MASTERCARD transactions are handled by Nets and Epay

DK Webcam is registred as a payment surrogate by the Danish Consumer Ombudsman(Parliamentary Commissioner for Administration)