Credit cards accepted: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Danske netbetaling Her kan du betale med MobilePay
Terms and conditions
DK Webcam - Denne måneds frække DK Webcam pige
Earlier
DK Webcam model of the year! We will announce this year's DK Webcam model, once a year. The candidates are the models who has been voted DK Webcam model profile of the Month. It is never an easy choice! All the candidates in their own way represents something unique - themselves!
******************************** ************************************************** ********
Årets Model 2016

Årets Webcam model! Kåres én gang om året. Kandidaterne er de modeller der i løbet af året er blevet kåret som Månedens DK Webcam Model Profil. Det har ikke været et let valg! Alle kandidaterne på deres helt egen måde repræsenterer noget helt unikt - nemlig dem selv!
ÅRETS MODEL 2016


Årets Model 2016 er nu fundet
Resultatet af afstemningen er: 

1. Pladsen går til:  LINDA23 / Se profilen her - LINDA23
2. Pladsen går til:  Horny-Milf / Se profilen her - Horny-milf
3. Pladsen går til:  Juliepigen / Se profilen her - Juliepigen
4. Pladsen går til    Modellen / Se profilen her - Modellen 
VINDEREN AF ÅRETS MODEL ER LINDA23!! 
Se Lindas profil her - LINDA
LINDA23 - Model of the year 2016 DK WebcamPost fra Linda23... :)

Eeeeeej - Tusind tak. Hvor er det dejligt jeg ønskede mig virkelig at vinde, og synes virkelig jeg gjorde alt hvad jeg kunne - Hold nu op der var nogle gode kandidater i år - havde ikke forventet at vinde, så det betyder virkelig meget for mig !

Har du et godt råd til andre modeller, der ønsker at blive månedens og årets model ?

Nyd det, giv den gas - det er en oplevelse for sig selv, og lad vær med at være bange for at prøve noget nyt!
Jeg har kun haft stor succes og gode oplevelser med at være Webcam model :)


Hvorfor tror du, at brugerne har valgt dig som, årets model på DK Webcam? 

Jeg har stadig ikke helt forstået det :) Svært at opfatte at jeg har fortjent det - Ville så gerne have været meget mere online !
Det er svært at sige, jeg synes jo også alle de andre piger er rigtig gode - men jeg håber at det er fordi jeg har givet den rigtig meget gas for hver eneste fyrs personlige ønsker og jeg tror det er det, der nok måske har sneget den sidste stemme hjem.


Hvilken model på DK Webcam har du selv kigget mest på da du startede? 

Der er rigtig mange gode modeller derude. I starten var jeg meget opmærksom på de mest aktive og mest populære profiler :) Jeg har kigget rigtig meget på de tidligere Årets modeller, og holdt meget øje med dem der blev månedens model løbende i den tid siden jeg selv startede - i håb om selv at blive nomineret en dag :)


Har du selv en model favorit her på DKWebcam?

Jeg har mange favoritter - De kan jo mange forskellige ting. Nogen er sjove, andre er flirtende, nogen er så søde så man smelter lidt indvendigt når man snakker med dem :) Også ser de jo alle sammen super sexet ud


Hvilken ny funktion kunne du tænke dig på DK Webcam, hvis du selv kunne bestemme? 

Jeg håber det bliver at modellerne selv kan acceptere invitationerne til private shows - ikke fordi jeg ville afslå nogen af dem! Men fordi man vil undgå, at modellen måske ikke lige opfanger at man er i privat og dermed spilder fyrenes tid og får leveret et dårligt show.


Lidt shows du vil anbefale  

Jeg har rigtig mange forskellige typer shows - Det kommer jo meget an på fyrenes ønsker :)

Jeg har alt fra Squirt, Rollespil, Anal, Kæmpedildoer, Dyrisk, Slave/luder og til at jeg bliver gennemboret af min Bolleven :D
( links til shows på vej ) 


Er der noget du gerne vil sige til brugerne?

Jeg vil gerne takke alle jer dejlige fyre, som ikke kun har været med til at gøre de sidste 6 måneder helt fantastiske ! men som også mener jeg har fortjent at være Årets Model.

Deruover vil jeg ønske de andre piger held og lykke i fremtiden - Det har virkelig været en hård konkurrence i år - For hold da op de er også nogle gode kandidater. Er stor fan af rigtig mange af dem :)   


Hvad er din bedste oplevelse som webcam pige

En fyr der kommer hjem efter en god aften i byen - og logger ind og roser mig og tipper mig 2.000 kr i gratis chatten
- Bare fordi han syntes jeg var dejlig. Pengene er selvfølgelig rare - men endnu mere den smigren, som lægger bagved fra fyren.


Hvad er den værste ?


Når man sidder og venter lidt for længe - på enkelte fyre, som forsøger at lokke lige lovlig meget gratis ud af mig, og som aldrig giver igen, de enkelte fyre det drejer sig om burde lige få kridtet spillereglerne lidt op.


Laver du andre ting i erotik branchen?


Jeg er lige begyndt at tilbyde Tlf. Sex i mine private shows, og jeg overvejer da mulighederne for at udvide og udvikle mig - men lige på nuværende tidspunkt laver jeg ikke andre erotiske ting.


Hvad er dine drømme for fremtiden  ?


Jeg håber en dag at komme til at have mit eget rigtig studie - hvor jeg virkelig kan sikre den bedste kvalitet - med de frækkeste ydelser, lyd og billede!

Derudover håber jeg at kunne komme online så meget som muligt - selv om mit privatliv vil komme til at fylde lidt ekstra. Ser i hvert fald meget frem til at fortsætte med at hygge med alle fyrene herinde - både de faste men også alle de nye, der skulle få lyst til at udforske DKwebcam.


Har du nogle ønsker i dkbutik ?

Link til Lindas ønskeliste: 
http://dkbutik.dk/gaveliste/?wishlist=10&hash=fccff0f191b859716e84ed6be13c1082

Præmierne i år! :) 

Et 3 timers fotoshoot hos os med alt betalt
transport, makeup artist, fotograf mv. 

Et gavekort på 1000,00 kroner til  DK Butik 

Samt 5 % ekstra bonus på din udbetaling i 3 måneder


Also visit: DK Butik

You are seeing prices in DKK. Show my prices in: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

DK Webcam are owned and operated by DK Production - Danish VAT no: 28007981
DK Webcam is hosted in Denmark, Copyright © 2008-2016 DK Production. All models are 18 years or older and comply to danish laws
All DANKORT, VISA, MASTERCARD transactions are handled by Nets and Epay

DK Webcam is registred as a payment surrogate by the Danish Consumer Ombudsman(Parliamentary Commissioner for Administration)