Credit cards accepted: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Danske netbetaling Her kan du betale med MobilePay
Terms and conditions

MissJenniP

MissJenniP's profil billede
Name MissJenniP
Age 27
Country Denmark
Zodiac sign Taurus
Born in Denmark

Rating of MissJenniP

Webcam quality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Sexual performance Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Hospitality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Total Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Number of users that rated
MissJenniP 21

MissJenniP's Prices

Private chat per minute kr. 39,95
Nude chat per minute kr. 39,95
Voyeur price per minute kr. 44,95
Show cam price kr. 14,95
2-way sound kr. 99,95

Details

Height 159 centimeter
Weight 55 kilo
Hair color Blond, Medium long
Eyecolor Green
Ethnicity Danish
Bra size C cup
Pubichair Some shaved
Tatoos Ja. En lille ulv på min arm. Jeg vil gerne have flere.
Piercings Ikke lige nu. Men jeg vil gerne re-pierces i navlen og i nippels.
Hobbies Jeg læser, spiller wow, pole dancer, går turer, tager ud og shopper. Jeg arbejder rigtig meget, og siden det er med porno, så mixer min arbejdstid og fritid meget.
Favorite positions Jeg er ret specifik i mine positioner. Primært er jeg til positioner hvor manden er i den dominante position. Jeg kan specielt godt lide at ligge på maven i doggy.
Fantasies Jeg kan godt lide at fantasere om situationer hvor jeg er en bratty sub der bliver domineret.

Description

Min seksualitet

Submissive Bratty Spoiled Princess / Underdanig Uartig Møgforkælet Prinsesse 

Jeg er altid sød, og jeg tænder på at være uartig og ikke gøre som du siger. Jeg er en voksen “disney” prinsesse som elsker pink, glitter, bamser og at blive kneppet som en dukke. Jeg elsker at drille og jeg elsker ikke at gøre som du siger. Men HVIS jeg gør som du siger, forventer jeg belønninger for at være dygtig! 

Jeg er IKKE til ageplay. Jeg er min egen alder og jeg er mig. Men jeg er underdanig, uartig og elsker at blive forkælet og være din prinsesse du kan toy med det det passer dig. 

Hvilken type “daddy” søger jeg i privat/nøgen/gratis

En “daddy” for mig, er en person som er tålmodig, der synes det er sjovt at blive sagt imod og som elsker at forkæle. Det er ikke en person som er ond, sadistisk eller “dominant” på en led måde. Det er udelukkende en “dominant” for mig. Jeg kan godt lide at blive afstraffet hårdt, men det skal være fortjent. 

Som en underdanig møgunge/ Sub Brat søger jeg at trække dig til grænsen hvor du afstraffer mig og derefter forkæler mig. (I form af ros, gaver, tips)

Jeg driver reel glæde og lykke ved at blive “valgt” og forkælet. Specielt med gaver eller penge. Mit kærligheds sprog er belønninger i form af penge og gaver. Materielle ting. Til gengæld er jeg drilsk og sexet og vil gøre stort set alt for min “daddy”. 

Exhibitionist: Jeg tænder på at blive set på. Set onanere, set have sex, set være nøgen. Derfor elsker jeg at came. Og specielt at gøre mig til i gratis, for der er altid MANGE som kigger på mig. Det er sexet as all hell!  

Hvis du har spørgsmål, er du mere en velkommen til at skrive. 


Daddy se her! 
Min ønskeliste: https://bit.ly/3CFkoNO 
  


TIP MENU (Leg med mig)

Lille tip(25,-): Mit lille tip er til dig der gerne vil vise du synes jeg er super dejlig og sød og til dig; DU er super dejlig og sød! Du får mig til at smile! Og du er min helt idag!

Mellem tip(50,-): Viser mine bryster - kan nok ikke lade være med at nusse for mine nippels imens! Jeg tænder helt vildt på at vise mig selv af! 

Stort tip(75,-): Tager alt tøjet af og viser hele min krop - mmmm... nu jeg tænker over det; i skal ikke tippe stort.. jeg kan ikke holde til det! 

  


 CHATS 

Gratis chat: Jeg elsker at sidde i gratis og hygge med jer. Det bedste jeg ved er når der er tip regn og vi bare har den fedeste hyggelige tid!

Nøgen chat: Jeg elsker tanken om jeg kan ligge og onanere imens der er mange af jer inde sammen med mig og komme!

Privat chat: Jeg går altid efter vi skal hygges os helt vildt og få en sexet fed tid sammen  

Showtimes

No schedule

Lovense

Lovense LUSH
Ja

Also visit our own cozy sex toys & gift shop, naughty toys & webcam accessories for everyone. DK Butik