Credit cards accepted: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Bank overførsel
Terms and conditions

Ana-May's webcam profile

Ana-May's profil billede
Model is offline
Free shows
Uploaded videoes
Name Ana-May
Age 40
Country Denmark
Zodiac sign Libra
Born in Denmark

Rating of the profile

Webcam quality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Sexual performance Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Hospitality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Total Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Number of users that rated
Ana-May 39

Followers

Users that has added this model to their favorites: 269
Report

Ana-May's Prices

Private chat per minute kr. 37,95
Nude chat per minute kr. 28,95
Voyeur price per minute kr. 19,95
Show cam price kr. 9,95
2-way sound kr. 6,95

Details

Height 173 centimeter
Weight 67 kilo
Hair color Blond, Long
Eyecolor Blue
Ethnicity Caucasian
Bra size H-cup
Pubichair Shaved
Tatoos På fissen, den ene Balle, højre underarm, lille en på venstre underarm, stor tattoo på venstre lår, højre ankel samt en lille en på venstre hånd og en på lænden. Harley Quinn og Jokeren er snart færdig som cover-up på den ene underarm ;)
Piercings Lille simili-sten i næsen af og til.
Hobbies Er meget kreativ, interesserer mig meget for det alternative - er bl.a. uddannet healer og lægger tarotkort, musik og meget mere :)
Favorite positions On the top, from the back, from the side - I’m in the zone ;)
Fantasies * yngre fyre * Flere mænd på en gang

Showtimes

No schedule

Lovense

Lovense LUSH
Ja

Description

Halløj - og KÆMPE STORT velkommen til mit personlige, seksuelle univers, som jeg har valgt at dele med dig ??

Er du ikke den "store læser", så se endelig min GRATIS film, hvor jeg også præsenterer mig, og blandt andet kommer ind på, hvad der også står lidt om her ;)

OBS!!! DENNE WEEKEND: MULIGHED FOR PRIVATCHAT I KVALITETS-SEXGYNGE!??

* Apropos læsning så kan jeg som noget af det første sige, at ALLE mine brugere får GRATIS LYD på i ALLE former for chats ;)

Ellers vil jeg lige ridse nogle af de ting op for Jer, som jeg oftest bliver spurgt om:

TIP-MENU (med mand/statist;):

- Lille tip: mine store 550 ml. silikonepatter bliver kortvarigt masseret ;) Vil du have mere? Så foregår det i Privatchat, hvor min 10 år yngre kæreste, lukker dig helt med ind i vores alt for frække sexliv ;)

- Mellem tip: Jeg viser dig min tatovering på min glatbarberede fisse, og inviter du os egterfølgende i Privatchat, er der mulighed for tøjskifte, udover at DU bestemmer, hvad du gerne vil se ;) Anal laver vi dog kun for stort tip derinde ;)

- Stort tip: Tøjskifte ( ud fra det udvalg du ser på skærmen ). Ved invitation i Privatchat, får jeg, helt nøgen, en liderlig gang bodymassage, efterfulgt af ANAL afstraffelse ELLER 2 * stort tip for at se mig blive kneppet i sexgyngen ;)

Min kæreste er en super flot fyr: 10 år yngre end mig, stor pik, markeret lækker krop, solbrun og tatoveret og ikke mindst: konstant liderlig ;)

Du kan selvfølgelig også stadig få mig for dig selv ;) Måske mens han kigger på ;)

* Er jeg på med en mand vil her stå en særskilt tip-menu, hvoraf fx gagging, deepthroat eller cumshot kan være en mulighed (husk altid på at dette er en live-chat, og derfor kan ting ske, eller ikke ske - præcis som var det IRL) ;)

* Vil du fx sikre dig at se et cumshot, henviser jeg dig istedet til en af mine uploadede video'er ;)

* Vil du gerne bestemme langt mere, som fx hvilket outfit jeg skal have på, eller legetøj vi sammen skal bruge, så tjek fx min ønskeliste ud på dkbutik.dk ;) Direkte link kommer her:

 

https://dkbutik.dk/gaveliste/?wishlist=396&hash=d1e3d24cb5fcf5ff00da0ed38c6785ff


* Det kunne også være fordi du bare gerne ville forkæle mig, eller selv ville bestemme hvilke trusser du fx skulle give mig en orgasme i ;)

* Under fuld diskretion og anonymitet har jeg nemlig også mulighed for at sende dig en gave. Det kan være alt lige fra trusser jeg har haft på en hel dag, eller er kommet i, et personligt brev eller hilsen med min yndlingsparfume på, eller som jeg før har solgt: mine store bryster lavet i papmache m. min autograf på. Kun fantasien sætter grænser ;)

* Forærer du mig en gave, kunne jeg også sagtens finde på at give dig en gratis ekstra ydelse i en Privatchat??

* Udover et stort udvalg af forskellig slags påklædning, har jeg blandt andet også en oppustelig Luv Log, som den hedder på dkbutik.dk, så du kan se mig ride den store dildo med tilhørende vibrator derpå ;)

* Stort udvalg af sexlegetøj - bl.a. en Lush 3, hvor du har mulighed for at hente Lovense App'en, og lave dine helt egne programmer til, hvad den skal gøre ved mig - indeni mig ;) Læs meget mere om den på dkbutik.dk, og se også Lovense's andre produkter, som jeg personligt er helt vilde med ;)

* Er jeg på med en mandlig statist, har jeg også den frækkeste sexgynge med et hav af muligheder for forskellige stillinger ;)

* BLOT TIL INFO *

* Jeg er vild med, når I viser gensidigt cam ;) Det er super frækt! Gør i det i gratischatten, må jeg dog ikke kommentere yderligere på hvad jeg ser, men vær ikke i tvivl: I LOVE IT!

* Eftersom alle mine brugere får foræret gratis lyd på af mig, gør det også at jeg har nemmere ved at yde Jer en bedre service i Privatchatten, da "jeg får fingrene væk fra tastaturet". På samme måde skal I huske, at hvis I stiller spørgsmål eller andet, og ikke selv har gensidig lyd på i en Privatchat, så er jeg, mens jeg svarer, selvsagt nødt til at stoppe det jeg er i gang med imens ;) Hvad I vil mht. lyden, vil jeg lade være op til Jer, men I skal bare vide at jeg kan levere et langt bedre show, hvis I: 1. Enten har gensidig  lyd på eller 2. Lader mig freestyle, og måske til at starte på, giver mig nogle "nøgleord" til, hvad I gerne vil se ;)

* Og til sidst: gratischatten er selvsagt gratis. Den er egentlig tiltænkt som et sted, hvor I har mulighed for at vurdere, om det skal være lige præcis mig, eller en af mine kollegaer I vil invitere videre i en fræk Privatchat ;) Derfor opholder jeg mig der heller ikke længere tid ad gangen. Jeg kan sagtens finde på at være der længere end 1/2 time, hvis der er et godt flow ift. brugere, og ikke mindst: at I er snakkesagelige. Jeg kan snakke rigtig meget og rigtig længe, men jeg har valgt lige præcis det job jeg har, fordi jeg ELSKER sex, og lige hvad det angår, er vi som ansatte også underlagt nogle regler for, hvad vi må og ikke må i gratischatten ;)

JEG GLÆDER MIG SOM ALTID TIL AT "SE" JER, HYGGE OM JER OG FÅ JER TIL AT SLAPPE AF I MIT SELSKAB!

 

Visit our gift shop too, buy gifts for the models and send directly to them. DK Butik