Credit cards accepted: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Bank overførsel
Terms and conditions

MidnightTemptress's webcam profile

MidnightTemptress's profil billede
Name MidnightTemptress
Age 32
Country Denmark
Zodiac sign Cancer
Born in Denmark

Rating of MidnightTemptress

Webcam quality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Sexual performance Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Hospitality Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Total Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Number of users that rated
MidnightTemptress 134

Rappor

MidnightTemptress's Prices

Private chat per minute kr. 32,95
Nude chat per minute kr. 24,95
Voyeur price per minute kr. 50,00
Show cam price kr. 6,95
2-way sound kr. 6,95

Details

Height 161 centimeter
Weight 78 kilo
Hair color Black, Very long
Eyecolor Blue
Ethnicity Danish
Bra size D cup
Pubichair Shaved
Tatoos Jep ;)
Piercings Ikke mere :)
Hobbies Sex og selvfølgelig dkwebcam ;)
Favorite positions Doggystyle og 69'er ;)
Fantasies Det skader ikke at spørge ;)

Description

ØNSKELISTE:

https://dkbutik.dk/gaveliste/?wishlist=143&hash=4943c305140ef8e7efe944c4b6d92db7

Det er muligt at ønske et tidspunkt jeg kan komme online. Men hvis disse aftaler ikke bliver overholdt, bliver man sgu blokeret medmindre man melder afbud før det pågældende tidspunkt!!! Det er spild af min tid. Husk på, jeg har altså også et privatliv der skal passes!!

TIPS:

 • Tip 25 - Jeg viser bryster
 • Tip 50 - Jeg viser fisse
 • Tip 50 - Jeg smører mine store bryster ind i olie
 • Tip 75 - Jeg smider tøjet

med hensyn til tip, vil jeg sætte pris på, at det kun er tipperen der fortæller mig hvad der skal vises og gøres, og ikke alle andre, det forvirer mig kun. håber at i respekterer mine regler, for så respekterer jeg også jer :)

midnighttemptress

Ung sexglad kvinde! Ses VI i privaten? ;-)

OBS!!!!

Irl møder, udveksling af kontaktoplysninger og diverse andre former for kontakt uden for dkwebcam, frabedes venligst. For det første er det imod reglerne og for det andet, så er jeg ikke interesseret i at blande mit privatliv med min hobby! Håber dette bliver respekteret, ellers må jeg desværre blokere den/de brugere der ikke overholde dette, og den/de brugere det omhandler, vil blive meldt til supporten :)

DKwebcam er mit fristed, det er her jeg logger på, for at koble fra.

i min chat tilbyder jeg:

 • anal (legetøj eller finger)
 • ass-to-mouth (legetøj eller finger)
 • blowjob (legetøj)
 • almindelig penetrering (legetøj eller finger)

Jeg ejer ikke lak eller latex outfits og jeg er ikke ret god til rollespil, hvis du vil have et rollespils show med mig, så skriv detaljeret hvad du vil have mig til, og så tager vi den derfra ;) Jeg vil gerne prøve at udfordre mig selv en smule... Soooo, baby steps ;)

legetøj:

 • anal-dildo
 • almindelig dildo
 • glidecreme

lidt om mig:

jeg er en fræk sag på de 32 år, jeg er buttet, det vil sige jeg er en kvinde med former, store fyldige bryster og en dejlig stor fyldig røv ;) så hvis i tænder på en fyldig kvinde, så velkommen i min chat ;)

Hvis du mener at du kender mig, så lad venligst være med at nævne mit navn eller bopæl i gratischatten. Jeg ønsker ikke at blande mit privatliv med min hobby. Jeg håber dette accepteres, og så ses vi forhåbentligt snart til en fræk chat, der indebærer nøgenhed, leg og stive pikke ;)

hugs and kisses !!

Showtimes

No schedule

Lovense

Lovense LUSH
Nej

Also visit our own cozy sex toys & gift shop, naughty toys & webcam accessories for everyone. DK Butik